Secuur brandveiligheid

Wij zijn Secuur Brandveiligheid BV. Wij zijn gespecialiseerd in passieve en bouwkundige brandveiligheid in elk pand. Wij zijn een zusterbedrijf van Metz Nederland BV. Dat is te zien in de manier waarop wij projecten aanpakken en uitvoeren. Wij zorgen voor een optimale samenwerking en een maximale informatievoorziening aan alle betrokkenen. Wij houden meer dan anderen rekening met de omgeving waarin wij uw opdracht uitvoeren.

Vakmensen

Bij ons werken uitsluitend vakmensen, die weten waar het om gaat als het brandveiligheid betreft. Naast onze kundige uitvoerende collega’s hebben wij onze eigen technische adviseurs. Samen met bijvoorbeeld de leveranciers van goedgekeurde en gecertificeerde materialen weten wij exact wat er nodig is om veiligheid een tijd te geven. En als dat nodig is, dan hebben we altijd zeer korte lijnen met onze adviseurs.

220330 Secuur BV Over ons [Vakmensen]
220330 Secuur BV Over ons [Materialen]

Materialen

Op alle materialen en op alle bouwkundige onderdelen waar dat nodig of gewenst is kunnen wij brandvertragende middelen aanbrengen. Vloeren, plafonds, muren, draagconstructies, het zijn allemaal onderdelen in een pand die door brand aangetast kunnen worden. Wij werken daarom uitsluitend met gespecialiseerde én gecertificeerde materialen. Alleen dan realiseer je dat veiligheid een tijd krijgt, variërend van 30 minuten tot wel een paar uur. Tijd die mensen nodig hebben om in veiligheid te kunnen komen.

Kwaliteit

Wij zijn gecertificeerd voor de kwaliteitssystemen ISO 9001 en 14001 en beschikken over het VCA* certificaat. Daarmee tonen wij voor een belangrijk deel aan, dat kwaliteit in ons werk onze basis is. Maar de belangrijkste kwaliteit zit ‘m natuurlijk vooral in onze werkwijze, waarbij wij volledig opgaan in de omgeving waarin wij ons werk moeten doen zodat wij mogelijke overlast tot een minimum beperken.

Extra tijd,
Wanneer elke seconde telt.